De Historie van BeetleFriends “No Worries”.

Heel lang geleden in een klein dorpje ergens in het zuiden van nederland, bood een klein groepje dapper weerstand aan de steeds grotere groep windtunnel auto’s die dit landje in hun greep kregen.

……….Nee zo was het dus niet!!!!!

Ondergetekende reed al een tijdje kever en ging ook naar diverse kevertreffens, meestal waren we met zijn drieën. Op een dag kreeg ik een vriendin, die ook weer kennissen had met een kever onder de kont.

Laten we eens samen ergens naar toe gaan? Zo gezegd zo gedaan.

Het was een gezellig treffen geweest en de afspraak om nog eens ergens heen te gaan was snel gemaakt. Die kennissen hadden ook weer kennissen en zo werd het groepje “kennissen” snel groter.

Omdat we na een goed jaartje toch inzagen dat het wel gezellig bleef werd er door mij een rekening nr. in het leven geroepen en een logo en een naam verzonnen. Aangezien iedereen op een kevertreffen bij ons redelijk zorgeloos rond kan rennen/eten/drinken/dansen/en nog veel meer! Was het wel een toepasselijke kreet. En ook omdat we allemaal “kevervrienden” zijn.

Moest het dus BeetleFriends “No Worries” worden.

Tegenwoordig zijn we met ongeveer 25 personen. Uit de regio Venlo tot en met zelfs leden in Roermond.

Vaste meetings waar we heen gaan zijn Budel(Uiteraard!!), Spa (Belgie) en VW-euro.

Je herkent ons aan het logo/de kubel/de muziek installatie/stomme spelletjes en ons niet aflatend enthousiasme die dagen!(behalve als de kater echt heeft toegeslagen!). Mocht je ons zien/herkennen kom gerust langs en drink een biertje met ons mee!

Tot ziens op een van de treffens!

Vriendelijke kever groet.

“voorzitter” John Deenen.